OVERVIEW
발효기와 데크 오븐을 하나로 통합한 구성으로 공간을 효율적으로 활용할 수 있습니다.
일반빵, 식빵, 단과자빵, 과자, 케이크 등은 물론 스팀 기능과 천연 돌판 바닥 선택으로 하드계열의 바게트와 유럽빵, 건강빵까지 구울 수 있어 폭 넓은 사용이 가능합니다.
규모가 크지 않은 베이커리 카페, 일반 카페 등의 소규모 매장 및 냉동생지 취급 점포,
베이커리 공방에서 많이 찾는 제품입니다.
* 스팀 기능과 천연 돌판 바닥은 옵션사항입니다.
MODEL
구 분 | BRESSO PROOFER & OVEN |
모델명 | HBPO-2212 |
TRAY 수용능력 | 데크오븐 : 2매*2단=4매 발효기 : 2열*6단=12매 TRAY 규격 : 400*600mm |
외형 규격 | [W] 1275 * [D] 900 * [H] 1850mm |
헤드 장착 시 | [W] 1275* [D] 1000 * [H] 1950mm |
유효 온도 | 실내온도 ~ 300 ℃ |
발효기 유효 온도 / 습도 | 실내온도 ~ 60 ℃ / 실내습도 ~90% |
전압 및 전력 | 데크오븐 : 380V 3P+1N (4P) / 8.6kW 발효기 : 220V 1P+1N (2P) / 3kW |
참고 사항 | 급수라인, 배수라인 필수 |
옵션 사항 | 데크오븐 : 스팀 기능, 돌판 바닥 적용 옵션에 의해 가격 변동 |
BRESSO PROOFER & OVEN
브레소 브레소 발효기 & 오븐 제품 안내
HANYOUNG의 공식 인스타그램에서 최신 소식과 정보를 만나보세요.
We design and build digital products people enjoy using...
We are a Creative Digital Agency based in Buenos Aires, Argentina. We take pride in designing and building...
As an interdisciplinary agile team, our production process is flexible, collaborative, and adapts to each client’s needs
We are working on the UX/UI design for a large hotel owners and hospitality management company.
More shots with final designs coming soon.
we streamline the process without having to make multiple mockups.
Style tiles serve as a flexible starting point that helps us easily communicate the essence of a visual brand for the web.
We are working on an exciting project for a company in the investment business. Stay tuned!
사업자 상호 : (주)한영
사업자 번호 : 126-86-28755 | 대표자 : 한승우
사업장 주소 : 경기도 하남시 초일로 180, 한영빌딩 II
대표전화 031.793.7935 | 고객상담실 031.793.7932
대표이메일 hybm63@hanmail.net
Copyright ⓒ HANYOUNG CORP.